Online open dagen bij Fontys

Wil jij uitzoeken welke opleiding je wilt gaan doen? Of weet je het al bijna maar wil je meer informatie? Lees dan even verder. We hebben allerlei informatie en online events. Zo kan jij kennismaken met onze opleidingen, studenten, docenten en met onze locaties.

Voor studiekiezers: kom kennismaken

In het najaar organiseren we weer een (online) open dag. We houden je graag op de hoogte van de mogelijkheden. Laat hiervoor een paar gegevens achter.

Kijk vooral ook even op de pagina Kom Kennismaken voor de mogelijkheden die er nu nog zijn! Je kunt meelopen of proefstuderen, sneak previews bekijken en webinars terugzien.

Sfeerafbeelding Fontys

Sfeerafbeelding Fontys

Voor professionals: online voorlichtingen

Van 7 t/m 10 juni (16:00-21:00 uur) kun je deelnemen aan online voorlichtingen van de opleiding van jouw keuze. De online voorlichtingen bestaan uit presentaties en het is mogelijk om live vragen te stellen aan docenten/ studenten/ studieadviseur. Hiermee helpen we jou als professional als je nog twijfelt over je keuze voor een deeltijd bachelor, associate degree of master.

Alvast meer informatie
Mocht je nu alvast meer informatie willen dan vind je op onze opleidingswebsites veel praktische en inhoudelijke informatie over het volgen van een studie of cursus naast je baan, video's en chat- en appmogelijkheden met onze docenten of studenten.