Academy

Vrijdag 15/10: (Online) Academy Studiesucces

Op vrijdag 15 oktober staat de volgende Academy Studiesucces op de agenda. Of deze editie weer fysiek kan, is nog even afwachten.

Het thema van deze Academy is 'Verbinden'.

We verbinden vanaf het komend studiejaar de kennisdeling van zoveel mogelijk programma's en initiatieven die werken aan talentgericht Fontys: hybride leeromgevingen, docentprofessionalisering, flexibilisering en internationalisering. Het thema verbinden loopt uiteraard ook als een rode draad door de workshops.

Programma:
Momenteel zijn we druk bezig met het samenstellen van het programma. Denk hierbij o.a. aan onderwerpen als studentparticipatie in onderwijsontwikkeling, het binden van internationale studenten aan de regio en het verbinden van eerder opgedane kennis van deelnemers aan leerarrangementen.

Het volledige programma volgt medio september. Aanmelden kan natuurlijk wel via de button hieronder.

Ja, ik meld me aan voor deze Academy
Sfeerafbeelding Fontys

Planning Academy Studiesucces 2021

DatumLocatie Onderwerp
Vrijdag 15 oktoberOnline / EindhovenVerbinden
Vrijdag 10 decemberOnline / Eindhoven / Tilburgnader te bepalen

Over Academy Studiesucces

Veel Fontys collega's ondernemen activiteiten die studiesucces bij studenten positief beïnvloeden. We merken dat er in de organisatie grote behoefte bestaat aan het delen van deze initiatieven. Daarom organiseren we drie keer per jaar de Academy Studiesucces, waar goede voorbeelden en informatie gedeeld wordt over verschillende thema's. Heb je zelf een onderwerp voor een Academy of een initiatief dat je graag wilt delen? Laat het ons weten!